Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
3Dkanjers Webshop
Welkom in de 3Dkanjers webshop.

In de 3Dkanjers webshop vindt u een overzicht van alle 3Dkanjers gerelateerde producten & diensten (Arrangementen, PLA-filament, Add-ons, onderdelen en workshops).

Wilt u een volledig overzicht zien van alle arrangementen die wij te bieden hebben voor scholen die willen gaan werken met de 3D-printer? Ga dan naar: Aan de slag met 3Dkanjers

Hoe werkt het?

Na het selecteren van de gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden doorgezet naar een van onze partners waar uw bestelling direct wordt doorgevoerd.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten.

3Dkanjers arrangementen

3Dkanjers heeft een aantal arrangementen inclusief 3D-printer samengesteld voor (individuele) scholen die een 3Dkanjers project willen starten: De 3Dkanjers Experience, 3Dkanjers Discovery en 3Dkanjers Applied.

De 3Dkanjers Experience is een volledig pakket waarmee een (basis)school direct een 3Dkanjers project kan opstarten. Naast de nieuwe Ultimaker Original Plus DIY 3D-printer bevat de Experience onder meer een intakeworkshop, een terugkommiddag, toegang tot de 3Dkanjers community en diverse support mogelijkheden. Naast persoonlijke begeleiding van een 3Dkanjers Coach, krijgen de leerkrachten en andere betrokkenen toegang tot het netwerk van 3Dkanjers en ontmoeten ze de ervaringen van andere leerkrachten.

De 3Dkanjers Discovery is een volledige leerlijn waarmee een school direct een 3D-printer projectkan opstarten. De 3Dkanjers Discovery is een aanpak speciaal voor het primair onderwijs en de onderbouw voortgezet onderwijs waar het ontdekken, verkennen en gebruiken van de 3D-printer centraal staat. Tijdens de 3Dkanjers Discovery wordt er geen 3D-printer gebouwd, zoals met de 3Dkanjers Experience, maar werken we met een kant-en-klare 3D-printer: De Ultimaker 2 + of Ultimaker 2 Go. We hebben een 3Dkanjers Discovery basic of met uitgebreide begeleiding.

Gevalideerd door registerleraar
De 3Dkanjers Experience en 3Dkanjers Discovery is gevalideerd door registerleraar met registratienummer HfokHBxgwe voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs en is opgenomen in registerleraar.nl met 15 RU (registeruren). Registerleraar.nl is het beroepsregister voor leraren in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en speciaal (voortgezet) onderwijs.

Wilt u direct aan de slag met een kant-en-klare 3D-printer, dan hebben we 3Dkanjers Applied. U ontvangt naast de Ultimaker 2 Plus een eigen 3Dkanjers Coach, een 3D-workshop en natuurlijk toegang tot onze 3Dkanjers Community met lesmateriaal speciaal voor het voortgezet onderwijs.

Wanneer u met andere scholen betrokken bent in een regionaal 3Dkanjers project, kan de prijs voor deelname van een school zich beperken tot alleen lagerbedrag. Dit bedrag verschilt per project. Wit u gezamenlijk met andere scholen uit je regio of binnen je stichting een 3Dkanjers project opzetten? Stuur ons een e-mail en wij nemen direct contact met u op.