Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Wereldrecord 10.000 leerlingen programmeren
6 september 2016
0

Leren programmeren wordt steeds belangrijker, juist ook op de basisschool. Op vrijdag 14 oktober 2016 trappen we om 9 uur de Europese CodeWeek af door met 10.000 kinderen uit groep 7 en 8 tegelijkertijd een CodeUur te volgen. Een leuke en laagdrempelige manier om leerlingen te enthousiasmeren voor programmeren. Meld uw school ook aan!

CodeUur zorgt voor een getrainde gastdocent die in groep 7 en 8 een uur programmeerles geeft. Gratis. Ook als uw school al eens een CodeUur heeft gevolgd, kunt u meedoen. Bij het wereldrecord zijn computer met internetverbinding noodzakelijk (1 computer per 2 kinderen).

Doe op 14 oktober ook mee en geef uw school nu op: www.codeuur.nl/wereldrecord

Over CodeUur

Programmeren leert kinderen creatief en logisch te denken. De vanzelfsprekende interactie met techniek zorgt dat ze leren creëren in plaats van consumeren. Stichting CodeUur wil kinderen van de basisschool digitaal vaardig maken door ze te leren programmeren. Programmeren leidt kinderen niet op tot programmeur, maar ontwikkelt digitale vaardigheden waar ze later in elk beroep profijt van hebben. Stichting CodeUur koppelt scholen en getrainde gastdocenten uit het bedrijfsleven aan elkaar voor één gratis les programmeren.


Je kan niet meer reageren, maar trackbacks en ping backs staan open.

Download (gratis) ons 3Dkanjers Magazine en laat je inspireren:

      


3Dkanjers wordt in Nederland ondersteund door:

      

                                 

3Dkanjers wordt in België ondersteund door:

      

Onze (content)partners:

                                                                     

Nominaties & Validaties:

           


Copyright © 2017 3Dkanjers Alle rechten voorbehouden. 3Dkanjers® en het logo zijn geregistreerde merken van 3Dkanjers.  Disclaimer, Privacy beleid en algemene voorwaarden