Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

3Dkanjers op NOT 2017

24 januari 2017 @ 08:00 - 28 januari 2017 @ 17:00

“De ambitie is terug in het onderwijs: kinderen krijgen steeds vaker de kans om het beste uit zichzelf te halen.”, aldus staatssecretaris Sander Dekker.

En daar kunnen wij zeker over meepraten! 3Dkanjers heet u dan ook van harte welkom op één van onze stands op dé vakbeurs NOT van 24 tot en met 28 januari 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht.

De 3D-printer als inspirator voor wetenschap en techniek in het onderwijs

Basisschool leerlingen krijgen 3D printles op de Groene Driehoek.Steeds meer scholen kijken naar de mogelijkheid voor het inzetten van een 3D-printer in het onderwijs om het onderwerp wetenschap en techniek leuk en uitdagend te maken maken. Maar op welke manier wek je de interesse van leerlingen met de 3D-printer en stimuleer je tegelijkertijd de ontwikkeling van specifieke vaardigheden? Moet je daarvoor een speciale training hebben als leerkracht of kunnen de leerlingen dit helemaal zelf oppakken? En welke 3D-printer is hier nu voor geschikt? Een kant-en-klare of een 3D-printer die de leerlingen geheel zelf kunnen bouwen?

Ultimaker – 3Dkanjers – Heutink

Op de stand van Heutink en de School van de toekomst vertellen wij u er alles over en laten we zien hoe het werkt en waarom het zo werkt. 3Dkanjers is hét initiatief voor 3D-printen voor scholen en heeft unieke leerlijnen ontwikkeld: de 3Dkanjers Experience, Discovery en Applied. Leerlingen leren hiermee op een uitdagende en onderzoekende wijze de werking en toepassing van de 3D-printer goed kennen en te gebruiken.

Wij nemen voor u de tijd

Wil je inhoudelijk wat dieper in kunnen gaan op de mogelijkheden van het starten van een 3Dkanjers project bij jouw op je school? Maak dan met het formulier hieronder nu al een afspraak met één van onze 3Dkanjers Coaches. Dan nemen wij echt even de tijd.

En als dat nog niet genoeg is…

fotoTijdens de NOT beurs verloten wij één gratis 3Dkanjers inspiratie workshop: “van idee naar creatie”, voor een groep leerlingen bij u op uw school. Tijdens deze workshop gaan de leerlingen een uitdaging aan om een praktisch probleem op te lossen en maken uiteindelijk een digitaal ontwerp, wat vervolgens wordt uitgeprint. Hoe cool is dat? Deze prijs is natuurlijk alleen te winnen als u serieus aan het nadenken bent over het toepassen van 3D-printen op uw school om zo het onderwerp wetenschap en techniek leuk en uitdagend te maken. Hoe kunt u dit winnen? Door met onderstaand formulier een afspraak met ons te maken tijdens de beurs.

Maak alvast een afspraak met 3Dkanjers

  Uw naam (verplicht)

  Naam van uw school (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw email (verplicht)

  Aanvullende informatie

  Gegevens

  Begin:
  24 januari 2017 @ 08:00
  Einde:
  28 januari 2017 @ 17:00
  Site:
  http://www.not-online.nl

  Locatie

  Jaarbeurs
  Utrecht,

  Organisator

  NOT 2019
  Bekijk de site van Organisator