Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maker Faire Eindhoven – Fablearn Onderwijsconferentie

28 september 2018 @ 08:00 - 30 september 2018 @ 17:00

Het grootste Maakfestival van Nederland komt eraan op vrijdag 28 tot en met zondag 30 september in Eindhoven. Met het beste uit de maker movement en het maakonderwijs. Van doe-het-zelf-uitvindingen tot de nieuwste technologieën en van beginnend maker tot professional. Een waanzinnig platform voor experiment, inspiratie, netwerk en nieuwe verbindingen.

Vrijdag 28 september is gericht op professionals die zich bezighouden met formeel of informeel onderwijs. Het programma op vrijdag bestaat uit de de eerste Nederlandse Fablearn onderwijsconferentie (www.fablearn.org), met presentaties van prominente sprekers en demonstraties van creatieve makers. Je kunt zelf aan de slag tijdens een van de vele masterclasses, deelnemen aan expertmeetings of kennismaken met de het aanbod op de Maakmarkt.

Zaterdag 29 en zondag 30 september is gericht op een breder publiek. Zij maken op de Eindhoven Maker Faire kennis met robots, drones, technologie, techniek, geweldige uitvindingen en een kleurrijke mix van projecten. Probeer (bijna) alles zelf, doe mee met tientallen workshops, en leer solderen of zelfs coderen! Ontdek wat de meer dan 200 creatieve makers je te bieden hebben, beleef plezier en laat je inspireren!

Ontmoet 3Dkanjers op alle dagen tijdens dit fantastisch festival. Samen met Ultimaker hebben we een gave stand ingericht waar je kennis kunt maken met 3D-printen.

Gegevens

Begin:
28 september 2018 @ 08:00
Einde:
30 september 2018 @ 17:00
Site:
https://www.eindhovenmakerfaire.nl

Locatie

Klokgebouw Strijp-S
Klokgebouw 50
Eindhoven, 5617 AB Nederland
Bekijk de site van Locatie