Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

oktober 2017

Techniek Tastbaar Meppel

oktober 13 @ 14:00 - 21:00
Stad & Esch, Ezingerweg 54
Meppel,
+ Google Maps

De overweldigende belangstelling van leerlingen van 10 tot 16 jaar en ook die van hun (groot)ouders (met ruim 1750 bezoekers!) heeft TechnetKring Meppel/Steenwijk doen besluiten om ook dit jaar weer een dag te prikken waarin ze de jeugd met zoveel mogelijke facetten van de technische beroepen in aanraking laten komen. Het blijft belangrijk om deze doelgroep steeds weer te prikkelen met de vele mogelijkheden die “het werken in de techniek” te bieden heeft. Ook dit jaar nodigen zij weer een…

Meer weten »
november 2017

Techniek Tastbaar Drachten

november 3 @ 14:00 - 21:00
Drachten, + Google Maps

Techniek Tastbaar is een ‘belevingsevent’ in de Techniek speciaal voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. In navolging van de twee eerdere edities van Techniek Tastbaar in Meppel en Steenwijk vindt er in schooljaar 2017/2018 ook een Techniek Tastbaar event plaats in Drachten.

Meer weten »

Techniek Tastbaar Leeuwarden

november 24 @ 14:00 - 21:00
Leeuwarden Leeuwarden, + Google Maps

Techniek Tastbaar is een ‘belevingsevent’ in de Techniek speciaal voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. In navolging van de twee eerdere edities van Techniek Tastbaar in Meppel en Steenwijk vindt er in schooljaar 2017/2018 ook een Techniek Tastbaar event plaats in Leeuwarden.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen