3Dkanjers Leerportaal

Ben je op zoek naar betekenisvolle lesideeën voor in de klas met de 3D-printer, wil je aan de slag met 3D-tekenen met je leerlingen of zoek je naar oplossingen om je 3D-print nog mooier te krijgen? Op onze 3Dkanjers Leerportaal vind je diverse cursussen die jou als leerkracht hierbij helpen.

Een abonnement op 3Dkanjers Leerportaal geeft jou als leerkracht toegang tot tientallen lessen verrijkt met duidelijke video’s, nuttige informatie en praktische tips rondom 3D-printen in het klaslokaal. Sommige lessen zijn zelfs geschikt om op het digibord te tonen, zodat de leerlingen mee kunnen leren. 3Dkanjers Leerportaal is toegankelijk voor zowel leerkrachten die met ons een 3D-project hebben doorlopen als voor leerkrachten die al een 3D-printer op school hebben staan en hier meer uit willen halen.

Hieronder vind je een overzicht van de cursussen die nu online staan. Op basis van nieuwe inzichten en vragen van leerkrachten voegen wij regelmatig nieuwe lessen en cursussen toe. De prijzen voor een abonnement voor één of meerdere leerkrachten zijn te vinden in onze webshop.

Meld je nu aan