Ben je benieuwd naar de kansen en mogelijkheden van een 3Dkanjersproject op jouw school of in je regio? Stuur met behulp van onderstaand informatieformulier 3Dkanjers je vraag en wij nemen direct contact met je op.

Wil je een offerte? Ga dan naar onze 3Dkanjers webshop voor het doen van een offerte aanvraag of neem contact op met je verkoopadviseur van de Rolf groep of Heutink. In België mag je contact opnemen met Trideus.

 • 3Dkanjers – Remco Liefting
  Provincies: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland
  en Brabant

  E-mail: remco@3dkanjers.nl
  Mobiel: +31 (0)6 81 61 3221
 • 3Dkanjers – Jos Kok
  Provincies: Friesland, Groningen, Drenthe,
  Overijssel en Flevoland

  E-mail: jos@3dkanjers.nl
  Mobiel: +31 (0)6 19 63 6994
 • 3Dkanjers – Ruud Seuren
  Provincies: Gelderland, Brabant (oost) en Limburg
  E-mail: ruud@3dkanjers.nl
  Mobiel: +31 (0)6 23 92 2945

België

3Dkanjers support

Loopt er een 3Dkanjers Experience bij jou op school? Dan kun je voor supportvragen direct contact opnemen met je 3Dkanjers coach of gebruik maken van onze supportpagina (bouwsupport) op onze community. Je dient hiervoor dan wel ingelogd te zijn.

Informatieformulier 3Dkanjers

Naam*:

E-mail*:

Telefoonnummer:

Naam van de school:

Plaats:

Onderwerp:

Uw vraag:


3Dkanjers

3Dkanjers_Remco-Liefting_Jos-Kok3Dkanjers is een initiatief van Remco Liefting en Jos Kok. Begin 2013 besloot Remco om naast zijn werk als organisatieadviseur zich in te gaan zetten voor het stimuleren van talentontwikkeling door wetenschap en techniek in het basisonderwijs. Hij zag de 3D-printer als een unieke kans om kinderen – op een speelse manier – in aanraking te laten komen met niet alleen techniek en wetenschap, maar ook met een andere manier van leren en ontdekken. Ook de wijze waarop 3Dkanjers initiatieven lokaal worden vormgegeven is kenmerkend te noemen. Leidende principes over organiseren en samenwerken worden in deze projecten met de betrokken partijen verkend, uitgedaagd en vernieuwd.

In het voorjaar van 2013 heeft Jos, ook werkzaam als organisatieadviseur, het initiatief met verve omarmt en verder kleur gegeven in de Regio Hoogeveen. Als mede initiatiefnemer van 3Dkanjers heeft hij zich tot doel gesteld dat leerlingen van alle basisscholen in aanraking moeten komen met de 3D-printer. De jeugd maakt tenslotte de toekomst.

Onze Partners

3Dkanjers wordt in Nederland ondersteund door de Rolf groep, Heutink, ReindersInnofil 3D, Ultimaker en Dremel om het techniek onderwijs in Nederland een forse impuls te geven. Door deze krachtige samenwerking zijn we nog beter in staat om basisscholen te helpen met het actief en duurzaam inzetten van de 3D-printer in het klaslokaal.

In België werken we samen met Trideus. Trideus is de nummer 1 leverancier van 3D-printers in België en preferred supplier van Ultimaker.