Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop
Welkom in de 3Dkanjers webshop.

In de 3Dkanjers webshop vindt u een overzicht van alle 3Dkanjers gerelateerde producten & diensten (Arrangementen, PLA-filament, Add-ons, onderdelen en workshops).

Wilt u een volledig overzicht zien van alle arrangementen die wij te bieden hebben voor scholen die willen gaan werken met de 3D-printer? Ga dan naar: Aan de slag met 3Dkanjers of kijk voor een meer inhoudelijke beschrijving van onze arrangementen op: Wat is een 3Dkanjers project?

Hoe werkt het?

Na het selecteren van de gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten.

3D-printers (los)

3Dkanjers heeft een aantal arrangementen inclusief 3D-printer samengesteld voor scholen die een 3Dkanjers project willen starten: De 3Dkanjers Experience, 3Dkanjers Discovery basic en 3Dkanjers Discovery uitgebreid. Bekijk op onze overzichtspagina welk arrangement goed bij u past.

Zoekt u alleen een 3D-printer, zonder begeleiding, lesmateriaal en toegang tot onze community? Hieronder vindt u de 3D-printers die wij ook gebruiken in onze arrangementen. Momenteel leveren wij alleen de 3D-printers van Ultimaker, omdat wij na jarenlange ervaring met dit Nederlandse merk in het onderwijs van mening zijn dat er geen betere is.

Ultimaker S5 6648.95 EUR
Dremel 3D45 1749.95 EUR
Ultimaker 3 3623.95 EUR
Ultimaker 2 GO 1445.95 EUR
Ultimaker 2+ 2292.95 EUR
Dremel 3D40 1499.95 EUR