[wpdreams_ajaxsearchpro id=1]
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

3D-printers (los)

3Dkanjers heeft een aantal arrangementen inclusief 3D-printer samengesteld voor scholen die een 3Dkanjers project willen starten: De 3Dkanjers 3D-Experience, 3Dkanjers 3D-Discovery basic en 3Dkanjers 3D-Discovery uitgebreid. Bekijk op onze overzichtspagina welk arrangement goed bij u past.

Zoekt u alleen een 3D-printer, zonder begeleiding, lesmateriaal en toegang tot onze community? Hieronder vindt u de 3D-printers die wij ook gebruiken in onze arrangementen. Uitzondering hierop is de Ultimaker Original + DIY 3D-printer. Deze bieden wij alleen aan met een 3D-arrangement: 3Dkanjers Experience of 3Dkanjers 2nd 3D-printer.