[wpdreams_ajaxsearchpro id=1]
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

3Dkanjers 3D-Discovery Basic - inclusief Dremel 3D45 3D-printer (PO, VO)

3Dk1014
€2.995,00
Op voorraad
1
Productgegevens

De 3Dkanjers Discovery (basic) is een volledige leerlijn waarmee een school direct een 3D-printer project kan opstarten. De 3Dkanjers Discovery is een aanpak speciaal voor het primair onderwijs en de onderbouw voortgezet onderwijs waar het ontdekken, verkennen en gebruiken van de 3D-printer centraal staat. Tijdens de 3Dkanjers Discovery wordt er geen 3D-printer gebouwd, zoals met de 3Dkanjers Experience, maar werken we met een kant-en-klare 3D-printer: De Dremel DigiLab 3D45.

Naast persoonlijke begeleiding vanuit 3Dkanjers, krijgen de leerkrachten en andere betrokkenen toegang tot het netwerk van 3Dkanjers en ontmoeten ze de ervaringen van andere leerkrachten.

De 3Dkanjers Discovery bevat:

  • De Dremel DigiLab 3D45 3D-printer.
  • Installatie van de 3D-printer met uitgebreide intake workshop.
  • 1 Jaarabonnement 3D-printen in het klaslokaal voor 1 leerkracht op lesportaal Leapo.nl.
  • Diverse support mogelijkheden zoals de 3Dkanjers Coach en de ServiceDesk.
  • Toegang tot landelijke bijeenkomst(en) en competities georganiseerd door 3Dkanjers.

3Dkanjers heeft ook een 3Dkanjers Discovery met uitgebreide begeleiding. Dit bevat naast de punten hierboven:

  • Uw eigen 3Dkanjers Coach die helpt bij het opzetten en uitvoeren van uw 3Dkanjers project. Onze coach blijft met uw school verbonden gedurende het totale project, soms wel een schooljaar lang.
  • Een terugkommiddag voor de betrokken leerkrachten.
  • Een startbijeenkomst in de klas voor de leerlingen.
  • Een follow-up bijeenkomst in de klas voor de leerlingen.


Meer informatie over de 3Dkanjers Discovery vindt u op onze pagina: Wat is een 3Dkanjers project?

Let op. Wanneer je met andere scholen betrokken bent in een regionaal 3Dkanjers project, kan de prijs voor deelname van een school beperken tot een lager deelnamebedrag. Dit bedrag verschilt per project. Wil je gezamenlijk met andere scholen uit je regio of binnen je stichting een 3Dkanjers project opzetten? Stuur ons een e-mail en wij nemen direct contact met je op.

Bewaar dit product voor later