Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

3Dkanjers 3D-Experience 2e 3D-printer

Art.nr. 3Dk1001
€1.799,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Heeft uw school al een 3Dkanjers Experience doorlopen en is de wens om een nieuw 3D-project op te zetten? Ontdek dan de mogelijkheden van de 3Dkanjers Experience Follow-Up. Naast een Ultimaker Original Plus DIY 3D-printer krijgen (nieuwe) gebruikers en leerkrachten toegang tot de online community, de servicedesk en de bouwinspectiemiddagen. Ook wordt de garantie op de 3D-printer verlengd van 3 maanden naar 12 maanden.

Niet inbegrepen: intakeworkshop, terugkomdag en begeleiding bij het plan van aanpak door een 3Dkanjers-coach.

Bewaar dit product voor later