Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

3Dkanjers 3D-Experience - inclusief DIY 3D-printer (PO, VO en SO)

Art.nr. 3Dk1000
€2.595,00
Op voorraad
1
Productgegevens

3Dkanjers heeft een speciaal arrangement samengesteld voor individuele basischolen die zelfstandig een 3Dkanjers project willen starten: De 3Dkanjers Experience. Met de 3Dkanjers Experience bouwen leerlingen samen hun eigen 3D-printer en leren hier vervolgens zelf mee te werken. Speciaal voor PO (bovenbouw), SO en VO (onderbouw).

Naast persoonlijke begeleiding vanuit 3Dkanjers, krijgen de leerkrachten en andere betrokkenen toegang tot het netwerk van 3Dkanjers en ontmoeten ze de ervaringen van andere leerkrachten.

De 3Dkanjers Experience bevat:

 • Uw eigen 3Dkanjers Coach die helpt bij het opzetten en uitvoeren van uw 3Dkanjers project. Onze coach blijft met uw school verbonden gedurende het totale project, soms wel een schooljaar lang.
 • De vernieuwde Ultimaker Original DIY + 3D-printer met Ulticontroller en "heated bed".
 • De 3Dkanjers Experience handreiking voor leerkrachten.
 • 1 Jaarabonnement 3D-printen in het klaslokaal voor 1 leerkracht op lesportaal Leapo.nl.
 • Toegang tot de speciale uitgebreide online bouwbeschrijving van 3Dkanjers.
 • Een uitgebreide intakeworkshop en terugkommiddag voor de betrokken leerkrachten.
 • Een startbijeenkomst in de klas voor de leerlingen.
 • De bouwinspectie (wij zorgen er voor dat de 3D-printer goed werkt).
 • Diverse support mogelijkheden zoals de 3Dkanjers Coach, de ServiceDesk en de Bouwinspectie.
 • 3Dkanjers certificaat.
 • Toegang tot landelijke bijeenkomst(en) en competities georganiseerd door 3Dkanjers.

Meer informatie over de 3Dkanjers Experience vindt u op onze pagina: Wat is een 3Dkanjers project?

Gevalideerd door registerleraar
De 3Dkanjers Experience en 3Dkanjers Discovery is gevalideerd door registerleraar met registratienummer HfokHBxgwe voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs en is opgenomen in registerleraar.nl met 15 RU (registeruren). Registerleraar.nl is het beroepsregister voor leraren in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en speciaal (voortgezet) onderwijs.

Let op. Wanneer je met andere scholen betrokken bent in een regionaal 3Dkanjers project, kan de prijs voor deelname van een school beperken tot een lager deelnamebedrag. Dit bedrag verschilt per project. Wil je gezamenlijk met andere scholen uit je regio of binnen je stichting een 3Dkanjers project opzetten? Stuur ons een e-mail en wij nemen direct contact met je op.

Bewaar dit product voor later