[wpdreams_ajaxsearchpro id=1]
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

3Dkanjers 3D-arrangementen

3Dkanjers heeft diverse 3D-arrangementen samengesteld voor scholen die een 3Dkanjers project willen starten: de 3Dkanjers 3D-Discovery (basis en uitgebreid), 3Dkanjers 3D-Easy en 3Dkanjers Only.

  • 3Dkanjers 3D-Discovery: Een aanpak speciaal voor het basis- en voortgezet onderwijs waar het ontdekken, verkennen en gebruiken van een kant-en-klare 3D-printer centraal staat.
  • 3Dkanjers 3D-Easy: Speciaal voor de naschoolse en/of buitenschoolse opvang hebben we 3Dkanjers Easy. Een degelijke 3D-printer om af en toe een 3D-print te maken met installatie.
  • 3Dkanjers Only: Voor scholen die al een 3D-printer hebben staan, maar niet het maximale eruit halen, hebben we 3Dkanjers Only. Wij helpen je de 3D-printer weer tot leven te brengen.

Gevalideerd door registerleraar
De 3Dkanjers Discovery is gevalideerd door registerleraar met registratienummer HfokHBxgwe voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs en is opgenomen in registerleraar.nl met 15 RU (registeruren). Registerleraar.nl is het beroepsregister voor leraren in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en speciaal (voortgezet) onderwijs.

Wanneer u met andere scholen betrokken bent in een regionaal 3Dkanjers project, kan de prijs voor deelname van een school zich beperken tot alleen lagerbedrag. Dit bedrag verschilt per project. Wit u gezamenlijk met andere scholen uit je regio of binnen je stichting een 3Dkanjers project opzetten? Stuur ons een e-mail en wij nemen direct contact met u op.