Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop
Welkom in de 3Dkanjers webshop.

In de 3Dkanjers webshop vindt u een overzicht van alle 3Dkanjers gerelateerde producten & diensten (Arrangementen, PLA-filament, Add-ons, onderdelen en workshops).

Wilt u een volledig overzicht zien van alle arrangementen die wij te bieden hebben voor scholen die willen gaan werken met de 3D-printer? Ga dan naar: Aan de slag met 3Dkanjers of kijk voor een meer inhoudelijke beschrijving van onze arrangementen op: Wat is een 3Dkanjers project?

Hoe werkt het?

Na het selecteren van de gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten.

3Dkanjers Discovery 2e 3D-printer

Art.nr. 3Dk1016
€2.145,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Heeft uw school al een 3Dkanjers Experience of Discovery doorlopen en is de wens om een nieuw 3D-project op te zetten? Ontdek dan de mogelijkheden van de 3Dkanjers Discovery tweede 3D-pritner. Naast een Dremel 3D45 of Ultimaker 2+ 3D-printer krijgen (nieuwe) gebruikers en leerkrachten toegang tot de online community, de servicedesk en lesmateriaal. Natuurlijk komen we de 3D-printer ook installeren.

Niet inbegrepen: intakeworkshop, terugkomdag en begeleiding bij het plan van aanpak door een 3Dkanjers-coach.

Bewaar dit product voor later