Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

3Dkanjers P&R-Discovery (VO)

00034
€2.745,00
Op voorraad
1
Productgegevens

3Dkanjers heeft een speciaal arrangement samengesteld voor leerkrachten in het voortgezet onderwijs die aan de slag willen gaan met Programmeren en Robotica. De 3Dkanjers P&R-Discovery. Wil je leerlingen niet alleen leren programmeren maar ook alle ins & outs van robotica leren aan de hand van onderzoekend en ontwerpend leren? Na een intakegesprek volgt er een docententraining toegespitst op de wensen van de school. Wij helpen bij de implementatie van de technologie op school en begeleid de docenten bij het gebruik en onderwijzen van robotica en programmeren.

De 3Dkanjers P&R-Discovery bevat:

  • Uw eigen 3Dkanjers P&R-Coach die helpt bij het opzetten en uitvoeren van uw project. Onze coach blijft met uw school verbonden gedurende het totale project.
  • Een intake gesprek.
  • Een docententraining voor de betrokken leerkrachten.
  • Een meekijksessie tijdens de les.
  • Een follow-Up bijeenkomst.
  • Voor PO: Neuron Inventor kits en/of mBots van Makeblock*
  • Voor VO: mBots en/of Neuron Creative Lab Kits van Makeblock*
  • 1 Jaarabonnement Robotica & Programmeren met Makeblock voor 1 leerkracht op lesportaal Leapo.nl.
  • Diverse support mogelijkheden zoals 3Dkanjers Coach en ServiceDesk.
  • Toegang tot landelijke bijeenkomst(en) en competities georganiseerd door 3Dkanjers.

* Aantallen en soorten in overleg..

Heeft uw school al robots van Makeblock of ander materiaal zoals: Micro:bits, Makey-Makey, Ozobot, Beebot, Bluebot, Cubetto, Lego Mindstorms en haalt u hier te weinig uit? Neem dan contact met ons op voor een aangepast voorstel.

Let op. Wanneer je met andere scholen betrokken bent in een regionaal 3Dkanjers project, kan de prijs voor deelname van een school beperken tot een lager deelnamebedrag. Dit bedrag verschilt per project. Wil je gezamenlijk met andere scholen uit je regio of binnen je stichting een 3Dkanjers project opzetten? Stuur ons een e-mail en wij nemen direct contact met je op.

Bewaar dit product voor later