Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

3Dkanjers P&R-arrangementen

3Dkanjers heeft diverse arrangementen voor Programmeren en Robotica samengesteld voor scholen die een 3Dkanjers project willen starten: 3Dkanjers P&R-Experience (PO), de 3Dkanjers P&R-Discovery (VO) en 3Dkanjers P&R-Only (PO/VO).

  • 3Dkanjers P&R-Experience: Na een korte training hebben docenten genoeg handvatten om leerlingen de basics van programmeren aan te leren rondom een bepaalde robot. Dit arrangement is inclusief een aantal mTinys, Codey Rocky's en/of mBots voor PO en Codey Rocky's, mBots en/of mRangers voor VO.
  • 3Dkanjers P&R-Discovery: Na een intakegesprek volgt er een docententraining toegespitst op de wensen van de school. Wij helpen bij de implementatie van de technologie op school en begeleiden de docenten bij het gebruik en onderwijzen van robotica en programmeren. Hierbij gaan we uitgebreid aan de slag met 21st century skills door middel van robotica en programmeren in combinatie met onderzoekend en ontwerpend leren. Dit arrangement is inclusief een aantal Neuron Inventor kits en/of mBots voor PO en mBots en/of Neuron Creative Lab Kits voor VO.
  • 3Dkanjers P&R-Only: speciaal arrangement voor leerkrachten die op school al heel veel materiaal rondom Programmeren en Robotica hebben liggen en hiermee effectief aan de slag willen gaan. Door middel van trainingen en meekijk sessies leer je hoe je de producten gebruikt én hoe je ze structureel in kunt bedden in het onderwijs.