Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

3Dkanjers VR-Discovery basic (PO bb en VO)

00031
€3.425,00
Op voorraad
1
Productgegevens

3Dkanjers heeft een speciaal arrangement samengesteld voor leerkrachten die met de leerlingen alles willen halen uit Virtual Reality. De 3Dkanjers VR-Discovery. Leerlingen en leerkrachten bouwen hun eigen 3D-creaties, animeren ze met code en gaan op verkenning uit met Virtuele of Augmented Reality.

De 3Dkanjers VR-Discovery bevat:

  • Uw eigen 3Dkanjers VR-Coach die helpt bij het opzetten en uitvoeren van uw project. Onze coach blijft met uw school verbonden gedurende het totale project.
  • Een uitgebreide instructieworkshop voor de betrokken leerkrachten.
  • Een startbijeenkomst (gastles) in de klas met de leerlingen.
  • 5 Oculus Go 32 GB VR-brillen. (Inclusief installatie, 1 360 camera, oplaadblok en opbergbox)
  • 1 jaar toegang tot CoSpaces voor 1 leerkracht (15 seats) en 1 TeachVR licentie voor 1 leerkracht*.
  • Diverse support mogelijkheden zoals 3Dkanjers Coach en ServiceDesk.

*Licentiekosten voor CoSpaces en TeachVR na het eerste jaar: € 279,- (ex. btw) per jaar.

Wil je op basis van bovenstaande een ander arrangement samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op en wij maken voor jou een offerte op maat.

Let op. Wanneer je met andere scholen betrokken bent in een regionaal 3Dkanjers project, kan de prijs voor deelname van een school beperken tot een lager deelnamebedrag. Dit bedrag verschilt per project. Wil je gezamenlijk met andere scholen uit je regio of binnen je stichting een 3Dkanjers project opzetten? Stuur ons een e-mail en wij nemen direct contact met je op.

Bewaar dit product voor later