Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

3Dkanjers VR-arrangementen

3Dkanjers heeft diverse VR-arrangementen samengesteld voor scholen die een 3Dkanjers project willen starten: 3Dkanjers VR-Experience en de 3Dkanjers VR-Discovery (basis en uitgebreid).

  • 3Dkanjers VR-Experience: Maak, deel en presenteer als leerkracht je eigen VR-lessen met 360º foto’s en video’s. Speciaal voor het primair, speciaal en voortgezet onderwijs (onderbouw).
  • 3Dkanjers VR-Discovery basis: Leerlingen en leerkrachten kunnen eenvoudig hun eigen 3D-creaties bouwen, ze animeren met code en ze verkennen in virtuele of Augmented Reality. Speciaal voor Primair onderwijs bovenbouw en voortgezet onderwijs.
  • 3Dkanjers VR-Discovery uitgebreid: Leerlingen en leerkrachten kunnen eenvoudig hun eigen VR omgeving bouwen met 360º foto’s en video’s, eigen 3D-creaties bouwen, ze animeren met code en ze verkennen in virtuele of Augmented Reality. Speciaal voor het primair, speciaal en voortgezet onderwijs.