Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Aan de slag met TeachVR

00024
€750,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Dankzij TeachVR kun je virtual reality (VR) gemakkelijk op school inzetten. Maar hoe benut je alle mogelijkheden van het TeachVR-platform? En hoe zorg je dat VR-educatie van toegevoegde waarde is? In deze training duik je dieper in de wereld van VR voor het onderwijs. Je leert TeachVR van binnen én van buiten kennen en kunt TeachVR na afloop gebruiken in je eigen lessen. Natuurlijk maak je tijdens de training zelf ook een VR-les (of twee). Ben jij klaar voor het onderwijs van de toekomst?

De training is geschikt voor zowel PO-leraren als VO- en HO-docenten.

Werkvormen
Deze interactieve training is gericht op de praktijk. Samen met je medecursisten breid je je theoretische kennis over virtual reality uit en ga je vooral praktisch aan de slag tijdens inspirerende brainstorm- en oefensessies. We zetten o.a. snelle prototypes en de snelle presentatie in.
Opbouw training
Tijdens de training krijg je:
  • Een algemene introductie over virtual reality;
  • Uitleg over TeachVR en de voor- en nadelen van VR in het onderwijs;
  • Handvatten om VR toe te passen in de klas;
  • De mogelijkheid om m.b.v. TeachVR je eigen VR-lessen te maken.
Literatuur
Voor deze training maken we gebruik van:
  • Leren Met AR/VR - van Ast, Bloemsma, Dijkstra, Teeuwen et al. 2017;
  • Virtual Reality en Augmented Reality in het primair onderwijs - de Lange & Lodewijk 2017.
Reader

Indien van toepassing worden benodigde readers tijdens de training uitgedeeld.

Bewaar dit product voor later