Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop
Welkom in de 3Dkanjers webshop.

In de 3Dkanjers webshop vindt u een overzicht van alle 3Dkanjers gerelateerde producten & diensten (Arrangementen, PLA-filament, Add-ons, onderdelen en workshops).

Wilt u een volledig overzicht zien van alle arrangementen die wij te bieden hebben voor scholen die willen gaan werken met de 3D-printer? Ga dan naar: Aan de slag met 3Dkanjers of kijk voor een meer inhoudelijke beschrijving van onze arrangementen op: Wat is een 3Dkanjers project?

Hoe werkt het?

Na het selecteren van de gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten.

BSO, NSO & SO: 3Dkanjers Easy - inclusief 3D-printer

Art.nr. 3Dk1030
€2.245,00
Op voorraad
1
Productgegevens

De 3Dkanjers Easy is een complete aanpak waarmee een school/opvang direct een 3D-printer project kan opstarten. De 3Dkanjers Easy is een aanpak speciaal voor het naschoolse en buitenschoolse opvang waar de behoefte is om snel aan de slag te gaan met de 3D-printer. Met de 3Dkanjers Easy wordt er geen 3D-printer gebouwd, zoals met de 3Dkanjers Experience, maar werken we met een kant-en-klare 3D-printer: De Dremel 3D40.

Naast persoonlijke begeleiding vanuit 3Dkanjers, krijgen de begleiders/leerkrachten en andere betrokkenen toegang tot het netwerk van 3Dkanjers en ontmoeten ze de ervaringen van andere leerkrachten.

De 3Dkanjers Easy bevat:

 • De Dremel 3D40 3D-printer met een bouwvolume van 254 x 152 x 171 mm.
 • De 3Dkanjers handreiking voor leerkrachten.
 • De 3Dkanjers handreiking voor leerlingen.
 • Aanvullend lesmateriaal (lesideeën en lessenseries).
 • Installatie van de 3D-printer met uitgebreide intake workshop.
 • Een Kick-off workshop in de klas / in de groep.
 • Toegang tot de uitgebreide community website voor leerkrachten van 3Dkanjers.
 • Diverse support mogelijkheden zoals de 3Dkanjers Coach en de ServiceDesk.
 • 3Dkanjers certificaat.
 • Ondersteunend materiaal (posters, flyers, media informatie e.d.).
 • Toegang tot landelijke bijeenkomst(en) en competities georganiseerd door 3Dkanjers.

Meer informatie over de 3Dkanjers Easy vindt u op onze pagina: Wat is een 3Dkanjers project?

Let op. Wanneer je met andere scholen betrokken bent in een regionaal 3Dkanjers project, kan de prijs voor deelname van een school beperken tot een lager deelnamebedrag. Dit bedrag verschilt per project. Wil je gezamenlijk met andere scholen uit je regio of binnen je stichting een 3Dkanjers project opzetten? Stuur ons een e-mail en wij nemen direct contact met je op.

Bewaar dit product voor later