Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Beamo onderwijs arrangement

3Dk3035
€4.895,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Dit arrangement is speciaal samengesteld voor het primair en voortgezet onderwijs. Met name interessant voor TechLabs, MediaLabs en MaakLabs die graag een compacte en mobiele lasersnijder willen gebruiken met ondersteuning en lesmateriaal.

Dit arrangement is inclusief:

  • De FLUX Beamo 30 watt Lasersnijder.
  • De FLUX Beam Air luchtfilter.
  • Uitgebreide installatie workshop met uitleg hoe je de lasersnijder en bijbehorende software effectief inzet in het klaslokaal.
  • 1 jaar toegang tot Leapo.nl, het lesportaal van WisMon. Daarop vind je naast uitgebreide instructies, lesprogramma's met inspirerende leskaarten voor alle niveau's.
  • Uitgebreide ondersteuning als je er niet uitkomt. Via Leapo, via onze helpdesk of gewoon op locatie.
Bewaar dit product voor later