Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

De W&T Quick Scan: Stand van zaken W&T onderwijs

00029
€750,00
Op voorraad
1
Productgegevens

De W&T Quickscan is bedoeld om een beeld te krijgen van de huidige stand van zaken rondom wetenschap- en technologie-onderwijs bij jou op school. De vragen hebben betrekking op de missie en visie van de school, de onderwijspraktijk en de faciliteiten die er op dit moment zijn om W&T-onderwijs mogelijk te maken. Op basis van deze Quickscan kunnen we gezamenlijk acties vaststellen om W&T structureel in het curriculum te integreren. De Quickscan is onder andere gebaseerd op de W&T Quickscan van SLO en aangevuld met onze ruime praktijkervaring.

Na aanvraag zal een adviseur contact met u opnemen voor nadere informatie.

Bewaar dit product voor later