Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Een stap verder met virtual reality

00023
€750,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze training is speciaal voor leraren en docenten die al wat ervaring hebben met het gebruik van virtual reality (VR) in de klas. Ben je bekend met de mogelijkheden voor VR in het onderwijs en klaar voor de volgende stap? Zoek niet verder! Samen met de trainer(s) van WisMon creëer je je eigen VR-content en til je het gebruik van VR in je klaslokaal naar een hoger niveau. Je maakt je eigen 360 gradenfoto’s en -video’s, creëert 3D-visualisaties en maakt met behulp van praktische tips en concrete voorbeelden binnen de kortste keren de mooiste VR-lessen.

De training is geschikt voor zowel PO-leraren als VO- en HO-docenten, affiniteit met digitale middelen is i.v.m. het gebruik van diverse technieken een pré.

Werkvormen
Deze interactieve training is gericht op de praktijk. Samen met je medecursisten breid je je theoretische kennis over virtual reality uit en ga je vooral praktisch aan de slag tijdens inspirerende brainstorm- en oefensessies. We zetten o.a. snelle prototypes en de snelle presentatie in.

Opbouw training
Tijdens de training behandelen we:
  • Do’s en don’ts voor het gebruik van virtual reality op school;
  • Hoe je VR-lessen kunt maken;
  • Verschillende manieren om zelf VR-content te creëren;
  • Het maken van 360 gradenfoto’s en -video’s;
  • Het bouwen van een 3D-omgeving m.b.v. 3D-modellen.
Literatuur
Voor deze training maken we gebruik van:
  • Leren Met AR/VR - van Ast, Bloemsma, Dijkstra, Teeuwen et al. 2017;
  • Virtual Reality en Augmented Reality in het primair onderwijs - de Lange & Lodewijk 2017.
Reader

Indien van toepassing worden benodigde readers tijdens de training uitgedeeld.

Bewaar dit product voor later