Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Eerste hulp bij een robot in de klas

00027
€750,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Hebben jullie op school een (of meerdere) robot(s), maar twijfel je over de toegevoegde waarde en vraag je je af hoe je robotica kunt verwerken in je lessen? Met onze trainer(s) leer je alle mogelijkheden van jullie robot kennen en ontdek hoe je deze gemakkelijk in de klas kunt inzetten. Je breid je kennis over computational thinking uit en werkt samen met medecursisten aan roboticalessen die aansluiten op het curriculum. Aan het einde van de training heb je een stevige theoretische basis en concrete lesideeën om meteen in de les te gebruiken.

De training is geschikt voor zowel PO-leraren als VO-docenten en kan gegeven worden over een robot naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan de mBot, Codey Rocky, Fable of Micro:bit. Afhankelijk van de robotvoorkeur worden deelnemers tijdens de training in verschillende groepen verdeeld.

Werkvormen
Deze interactieve training is gericht op de praktijk. Samen met je medecursisten breid je je theoretische kennis over robotica en programmeren uit en ga je vooral praktisch aan de slag tijdens inspirerende brainstorm- en oefensessies.
Opbouw training
Tijdens de training krijg je:
  • Een algemene introductie over computational thinking;
  • Handvatten om computational thinking toe te passen in de klas;
  • Een kennismaking met verschillende robots en manieren van programmeren;
  • De mogelijkheid om een lesplan te maken zodat je op school meteen aan de slag kunt.
Literatuur
Voor deze docententraining maken we gebruik van de inhoudslijn computational thinking van SLO.
Reader

Indien van toepassing worden benodigde readers tijdens de training uitgedeeld.

Bewaar dit product voor later