Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

FLUX Beambox Pro 50 W Lasersnijder

3Dk3050
€5.438,95
Op voorraad
1
Productgegevens

De slimme en grotere desktop lasersnijder & graveerder

Beambox Pro is het grotere broertje van de Beambox en heeft een krachtige 50 watt laser cutter en graveerder waarmee je materialen zoals hout, leer, acryl en karton kunt vormen, snijden en graveren.

Desktop

De vriendelijke prijs en het ontwerp op desktopformaat maken Beambox geschikt voor elk makerspace. Met zijn afmetingen (25 x 103 x 67 cm) en de scherpe prijs is dit de perfecte lasersnijder & graveerder op desktopformaat.

Camera Uitlijning

Interne Waterkoeling

Gebruik de ingebouwde HD-camera om een voorbeeld van het werkgebied en het werkstuk op je laptop of telefoon te bekijken. Plaats uw ontwerp precies waar u wilt en krijg precies wat u verwacht. Het gesloten koelsysteem circuleert water door de machine, waardoor de componenten ten allen tijde op de juiste temperatuur blijven.

Rotary (add-on)

Hoge resolutie laser

Ontgrendel het 3D-potentieel van Beambox en graveer op gebogen objecten zoals glaswerk en flessen. De roterende module draait het werkstuk. Deze eenvoudig te installeren add-on opent geheel nieuwe creatieve dimensies. Beambox gebruikt een laser die kleiner is dan de breedte van een mensenhaar en graveert met een laagdikte van 0,05 mm. De resolutie van 1000 DPI zal je verbazen.

Hoe het werkt

Moeiteloze cutting & gravering ervaring, maakt het snel en gemakkelijk.

Gebruik je favoriete materiaal

Gebruikers kunnen vormen, snijden en graveren op een enorm assortiment aan materialen, waaronder hout, leer, acryl, stof, karton, roestvrij staal, anodemetaal, glas, cement en nog veel meer.

Karton Hout Bamboo Leer Stoffen Rubber
Graveren: Ja
Snijden: 10 mm
Graveren: Ja
Snijden: 8 mm
Graveren: Ja
Snijden: 8 mm
Graveren: Ja
Snijden: 6 mm
Graveren: Ja
Snijden: 10 mm
Graveren: Ja
Snijden: 8 mm
Cement Acryl Glas Beton Anodemetaal Roestvrij Staal
Graveren: Ja
Snijden: Nee
Graveren: Ja
Snijden: 8 mm
Graveren: Ja
Snijden: Nee
Graveren: Ja
Snijden: Nee
Graveren: Ja
Snijden: Nee
Graveren: (met Flux roestvrij staal spray)
Snijden: Nee

Camera - Wat je ziet is wat je maakt

Maak eenvoudig een foto voordat je gaat cutten of graveren. Met de ingebouwde camera kun je een voorbeeld van je ontwerp bekijken op elk materiaal. Plaats je ontwerp met je muis of vinger en plaats het precies waar je wilt.

Wifi connectie, altijd & overal

Beambox haalt het beste uit draadloze technologie door snelle instelling, bestandsoverdracht en monitoring van de werkstatus. Waar je ook bent, via WIFI staat Beambox tot je beschikking.

Ondersteunde ontwerp software

Compatibel met JPG / PNG / SVG / DXF, dus gebruik gewoon de grafische editor die het beste bij je past, Adobe Illustrator, Autocad, Inkscape, CorelDraw, zelfs Microsoft Word!

Probleemloze software & app

De Beam Studio & iOS / Android-app BeamCam van FLUX biedt een one-stop ontwerpervaring. Bewerk teksten en vectorbestanden, wijzig bitmapafbeeldingen, lijn uit, verspreid objecten en nog veel meer.

Veilig voor op school

Beambox is volledig gesloten en pauzeert automatisch als het deksel tijdens een taak wordt geopend. Als er zich een noodgeval voordoet, kun je de machine onmiddellijk uitschakelen met één enkele schakelaar.

Externe filtering


Met de los verkrijgbare Beamair-filter heb je een filterlaag voor extra bescherming en schonere lucht. De filter is eenvoudig te installeren op je Beamo en is gebruiksklaar zonder dat je zelfs iets moet toevoegen. Het filter heeft 4 filterlagen (vervang uren):

  • Pre-Filter (10-30 uur)
  • Medium efficiency filter (50-150 uur)
  • H13 HEPA filter (100-200 uur)
  • Koolstof filter (300-600 uur)

Specificaties Flux Beambox Pro

Grootte machine: 25 x 103 x 67 cm
Gewicht: 48 kg
Werkgebied: 60 x 37.5 cm
Cameravoorbeeld gebied: 60 x 36 cm
Diepte werkgebied: 8 cm
Bodemloos werkgebied: - (enkel voor Beamo)
Power: AC 220V
Touch screen: 1024 x 600 LCD
Camera: HD CMOS
I/O: Wi-Fi / Ethernet
Laser specificaties: 50 W CO2 Laser
Lasergolflengte: 10640 nm
Laser bewegingsnelheid: 0 ~ 300 mm/s
Lasersnijdikte: -
Maximale materiaalhoogte: 0 - 12 mm (varies by material)
Software mode: Vector / Graphic (monochrome, gray scale)
Ondersteunende OS: Windows / macOSX / Linux
File types: JPG / PNG / SVG / DXF


Bewaar dit product voor later