Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

FLUX Beamo 30 W Lasersnijder

3Dk3030
€2.655,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Breng de ideeën van je leerlingen tot leven met de Beamo, de kleine, simpele en betaalbare 30 watt laser cutter.

Wij presenteren met trots de Beamo, een krachtige laser met de kleinste voetafdruk ooit. Dit nooit eerder geziene ontwerp combineert geavanceerde technologie met eenvoud, kwaliteit en functionaliteit. Beamo bevat functies die je meestal alleen in lasersnijders van industriële kwaliteit vindt.

Krachtige laser


Uitgerust met een 30W CO2-laser, snijdt Beamo gemakkelijk door een grote variatie aan materialen, waardoor schone, precieze randen achterblijven.

Gedetailleerd graveren


Graveer gedetailleerde patronen, ingewikkelde teksten en prachtige afbeeldingen.

Hoge resolutie


Beamo's lasergravure is smaller dan de breedte van een mensenhaar en heeft een laagafstand van 0,05 mm. De hoge resolutie van 1000 DPI zal je verbazen.

Veel soorten materialen

Karton Hout Bamboo Leer Stoffen Rubber
Graveren: Ja
Snijden: 5 mm
Graveren: Ja
Snijden:3 mm
Graveren: Ja
Snijden: 3 mm
Graveren: Ja
Snijden: 3 mm
Graveren: Ja
Snijden: Nee
Graveren: Ja
Snijden: Nee
Cement Acryl Glas Beton Anodemetaal Roestvrij Staal
Graveren: Ja
Snijden: Nee
Graveren: Ja
Snijden: 3 mm
Graveren: Ja
Snijden: Nee
Graveren: Ja
Snijden: Nee
Graveren: Ja
Snijden: Nee
Graveren: (met Flux roestvrij staal spray)
Snijden: Nee

Ontdek nieuwe creatieve mogelijkheden met honderden materialen. Vorm, snij en graveer op een breed gamma aan materialen, waaronder hout, leer, acryl, stof, karton, roestvrij staal, geanodiseerd metaal, glas, cement en nog veel meer. Beamo werkt op bijna alles wat je maar kunt bedenken.

Makkelijk mee te nemen


Terwijl conventionele lasercutters omvangrijk en zwaar zijn, heeft Beamo dezelfde voetafdruk als vier vellen papier van Letter-formaat en weegt minder dan 22 kilo. Dankzij de draagbaarheid is hij perfect geschikt voor je klaslokaal of makerspace.

Ontwerp snel met BEAM Studio


De krachtige software, Beam Studio, helpt je onbeperkt te creëren. Er zijn veel functies toegevoegd die horen bij professionele grafische bewerkingsapps, voor een gemakkelijke ontwerpervaring. Bewerk tekst- en vectorbestanden, wijzig bitmapafbeeldingen, lay-out en lijn objecten uit en gebruik vele andere hulpmiddelen om de verbeelding van de leerlingen tot leven te brengen.

Tegelijkertijd is Beam Studio compatibel met JPG / PNG / SVG / DXF. Hierdoor kun je eenvoudig de grafische editor gebruiken die het beste bij je past, Adobe Illustrator, Autocad, Inkscape, CorelDraw of zelfs Microsoft Word of Powerpoint.

Live meekijken met de camera


Gebruik de ingebouwde HD-camera om het werkgebied en het werkstuk live op je laptop of telefoon te bekijken. Plaats je ontwerp precies waar je wilt en krijg precies wat je verwacht.

BEAMCAM & SMART TRACE


Gebruik de mobiele app, BeamCam, voor een nog eenvoudiger creatief proces. Neem gewoon een foto, upload deze met je telefoon, lijn het ontwerp uit en laat Beamo de rest doen.

Liever met de hand tekenen? Transformeer de schetsen eenvoudig in digitale bestanden met behulp van de Smart Trace-software. Smart Trace is ook perfect voor kinderen of studenten die dol zijn op tekenen of schilderen.

Makkelijk aan te sluiten


Beamo gebruikt Wi-Fi voor snelle installatie, bestandsoverdracht en statusbewaking. Beamo kan ook verbinden via Ethernet en via smartphone-hotspot. Waar je ook bent, beamo is altijd beschikbaar.

Rotary ADD-ON


Ontgrendel het 3D-potentieel van Beamo met de roterende add-on, waarmee je op gebogen objecten zoals glaswerk en flessen kunt graveren door het werkstuk te draaien. Deze add-on verlengt ook de maximale materiaalhoogte van 45 mm tot 105 mm. Deze eenvoudig te installeren module opent een geheel nieuwe reeks creatieve mogelijkheden.

Air Assist


Beamo heeft een ingebouwd luchtondersteuningssysteem dat lucht door de laserkop rechtstreeks naar het materiaal leidt om te voorkomen dat het werkstuk vlam vat.

Watergekoeld


Terwijl de meeste lasersnijders externe koeling nodig hebben, heeft Beamo een geïntegreerd waterkoelsysteem, waardoor het een echt compacte machine is. Dit gesloten koelsysteem circuleert door de hele machine en houdt alle componenten op de juiste temperatuur.

Ventilatiesysteem


Het ventilatiesysteem neemt schone lucht op om rond de kamer te circuleren. Beamo is uitgerust met een krachtige maar stille 200CFM (340CMH) ventilator en een slang met een diameter van 12 cm om rook en dampen af te zuigen door een raam of ventilatieopening.

Externe filtering


Met de los verkrijgbare Beamair-filter heb je een filterlaag voor extra bescherming en schonere lucht. De filter is eenvoudig te installeren op je Beamo en is gebruiksklaar zonder dat je zelfs iets moet toevoegen. Het filter heeft 4 filterlagen (vervang uren):

  • Pre-Filter (10-30 uur)
  • Medium efficiency filter (50-150 uur)
  • H13 HEPA filter (100-200 uur)
  • Koolstof filter (300-600 uur)

Specificaties Beamo Lasersnijder

Grootte machine: 61.5 x 44.5 x 17.7 cm
Gewicht: 22 kg
Werkgebied: 30 x 21 cm
Cameravoorbeeld gebied: 30 x 19.5 cm
Diepte werkgebied: 4,5 cm
Bodemloos werkgebied: 26 x 21 cm
Power: AC 220V
Touch screen: 1024 x 600 LCD
Camera: HD CMOS
I/O: Wi-Fi / Ethernet
Laser specificaties: 30 W CO2 Laser
Lasergolflengte: -
Laser bewegingsnelheid: 0 ~ 300 mm/s
Lasersnijdikte: 0 - 5 mm (varieert van materiaal tot materiaal )
Maximale materiaalhoogte: 45 mm
Software mode: Vector / Graphic (monochroom, grijze schaal)
Ondersteunende OS: Windows / macOSX / Linux
File types: JPG / PNG / SVG / DXF
Bewaar dit product voor later