Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Filament voor Dremel 3D-printer

Alle Dremel PLA-filamenten zijn ontwikkeld en getest voor het gebruik met uw Dremel 3D-printers en zijn gewoonweg de beste filamenten voor uw DigiLab of Idea Builder 3D-printer. De 3D-printers van Dremel bieden 3 filamenttypes: PLA dat compatibel is met alle 3D-printers, evenals Eco-ABS en nylon voor de Dremel DigiLab 3D45 - allemaal uitgerust met RFID-herkenning voor automatische aanpassing van de printerinstellingen met het Dremel 3D45-model.

ECO-ABS

Eco-ABS is een natuurlijke thermoplast, perfect voor het printen van duurzame en schokbestendige 3D-voorwerpen. De sterkte, flexibiliteit en hogere temperatuurweerstand maken deze kunststof geschikt voor toepassingen in engineering en mechanica. Het op ABS lijkende Dremel-filament is ontworpen voor printen met uw Dremel 3D45-printer en verkrijgbaar in zwart.

NYLON

Nylon is een synthetisch polymeer, perfect voor het printen van sterke en flexibele 3D-prototypes die uiterst slijtvast zijn. Nylon wordt aanbevolen voor projecten als het 3D printen van levende scharnieren en andere functionele onderdelen. Het nylon filament van Dremel is ontworpen voor printen met uw Dremel 3D45-printer en verkrijgbaar in zwart.

PLA

PLA is een plantaardig en recyclebaar filament. Doordat het materiaal zo milieuvriendelijk is, wordt hieraan de voorkeur gegeven door scholen en degenen die voor tentoonstellingen of klein huishoudelijk gebruik printen. Dremel PLA is ontworpen voor alle Dremel 3D-printers en verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Het filament produceert een stabiel, sterk voorwerp met een hoogwaardige afwerking.