Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Gastles: Robotproeftuin

00028
€450,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Enthousiasmeer leerlingen voor programmeren en laat ze zich verwonderen over de wereld van robotica! Leerlingen maken kennis met verschillende robots zoals onze menselijke robot NAO, de technische mBot en de schattige Codey Rocky. Ze leren hoe ze robots kunnen programmeren en mogen hun eigen robot bouwen. Zo werken leerlingen op een speelse manier aan hun 21e-eeuwse vaardigheden.

Opbouw gastles
  • Introductie van de gastles inclusief welkomstwoord van NAO, onze menselijke robot;
  • Kennismaking met diverse robots en manieren van programmeren;
  • Zelf aan de slag met de verschillende robots;
  • Terugblik: wat vonden we ervan?
Leerdoelen
Na deze gastles:
  • Hebben leerlingen kennisgemaakt met robotica en technologie;
  • Weten leerlingen wat robots wel en niet kunnen;
  • Kennen leerlingen de basis van programmeren en kunnen ze de robots zelfstandig aansturen in Blockly (blokprogrammeertaal).
Materialen
Bij deze gastles maken we gebruik van tablets en verschillende robots. WisMon neemt al het benodigd materiaal zelf mee, de school hoeft alleen te zorgen voor een goed wifinetwerk.
Bewaar dit product voor later