Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Gastles: Verken de wereld van VR

00025
€450,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Wil je leerlingen virtual reality (VR) in de klas laten ervaren? Tijdens deze interactieve gastles gebruiken we VR om een onderwerp te behandelen dat aansluit op het curriculum. De leerlingen krijgen een klassikale VR-ervaring en maken daarnaast thematische groepsopdrachten. Zo raken leerlingen bekend met VR en kunnen leraren en docenten zien hoe VR eenvoudig gebruikt kan worden om lessen te verrijken.

Het thema van de gastles wordt in overleg bepaald.

Opbouw gastles
  • Introductie van de gastles inclusief korte uitleg over het thema;
  • Kennismaking met virtual reality;
  • Zelf aan de slag met leuke opdrachten tijdens een echte VR-les;
  • Terugblik: wat vonden we ervan?
Leerdoelen
Na deze gastles:
  • Hebben leerlingen kennisgemaakt met virtual reality;
  • Weten leerlingen hoe virtual reality werkt en hebben ze een echte VR-les gehad.
Materialen
Bij deze gastles maken we gebruik van VR-brillen. WisMon neemt de VR-brillen zelf mee, de school hoeft alleen te zorgen voor een goed wifinetwerk en laptops/computers voor de leerlingen.
De genoemde prijs is voor een aantal workshops tijdens een dagdeel. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.
Bewaar dit product voor later