Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Gastles/bijeenkomst: 3D-printen voor leerlingen en/of leerkrachten

00017
€450,00
Op voorraad
1
Productgegevens

De coaches van 3Dkanjers worden veel gevraagd voor het geven van een workshop tijdens een open dag op school, een studiedag, op een ouderavond of met de leerlingen in de klas.

Tijdens deze workshops wordt de 3D-printer gedemonstreerd en worden de leerkrachten / leerlingen meegenomen in de wereld van 3D-printen. Hoe werkt de printer, waar print je mee, wat kan de printer printen, waar vind je voorbeelden en hoe kun je zelf ontwerpen met een 3D tekenprogramma.

De genoemde prijs is voor een aantal workshops tijdens een dagdeel. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Bewaar dit product voor later