Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Grey Owl VR-bril voor smartphone

00042
€36,30
Op voorraad
1
Productgegevens

De Grey Owl is een comfortabele en duurzame plastic VR headset waarmee je eenvoudig 360° content bekijkt. De pupilafstand van de Grey Owl is aanpasbaar en de headset is compatibel met de meeste smartphones. Het uiterlijk van de Grey Owl is uniek vanwege het gebruik van gestikte stof. Dit geeft de bril een premium look and feel.

Bewaar dit product voor later