Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Ontwerpen in Tinkercad: Van Printer naar Maker

00016
€450,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Tijdens deze hands-on workshop van circa 2 uur maken leerkrachten kennis met Tinkercad.

Men leert zelf met behulp van Tinkercad een eigen 3D-ontwerp te maken, deze om te zetten naar het juiste formaat, zodat deze door de 3D-printer uitgeprint kan worden.

Door zelf te leren werken met Tinkercad kunt u de leerlingen nog beter begeleiden in de stap die gemaakt wordt van het uitprinten van bestaande 3D-modellen naar het zelf ontwerpen van 3D-modellen.

Deze workshop kan verzorgd worden binnen uw stichting of bij u op school. Wij nemen contact met u op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Bewaar dit product voor later