Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop
Welkom in de 3Dkanjers webshop.

In de 3Dkanjers webshop vindt u een overzicht van alle 3Dkanjers gerelateerde producten & diensten (Arrangementen, PLA-filament, Add-ons, onderdelen en workshops).

Wilt u een volledig overzicht zien van alle arrangementen die wij te bieden hebben voor scholen die willen gaan werken met de 3D-printer? Ga dan naar: Aan de slag met 3Dkanjers of kijk voor een meer inhoudelijke beschrijving van onze arrangementen op: Wat is een 3Dkanjers project?

Hoe werkt het?

Na het selecteren van de gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten.

Ontwerpen in Tinkercad: Van Printer naar Maker

Art.nr. 00016
€302,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Tijdens deze hands-on workshop van circa 2 uur maken de leerkrachten kennis met Tinkercad.

Men leert zelf met behulp van Tinkercad een eigen 3D-ontwerp te maken, deze om te zetten naar het juiste formaat, zodat deze door de 3D-printer uitgeprint kan worden.

Door zelf te leren werken met Tinkercad kunt u de leerlingen nog beter begeleiden in de stap die gemaakt wordt van het uitprinten van bestaande 3D-modellen naar het zelf ontwerpen van 3D-modellen.

Deze workshop kan verzorgd worden binnen uw stichting of bij u op school. Wij nemen contact met u op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Bewaar dit product voor later