[wpdreams_ajaxsearchpro id=1]
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

PLA-Filament

Om te kunnen printen heeft een 3D-printer filament nodig. De meest gebruikte en gebruiksvriendelijke filament voor 3D-printen is PLA. Een biologisch afbreekbaar materiaal, geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen (maïszetmeel of suikerriet). Ons PLA filament wordt in Nederland geproduceerd door onze partner Innofil3D en is veilig voor het printen van objecten die in contact (kunnen) komen met etenswaren en de huid (Food Graded). Wij bieden daarom enkel die kleuren aan die aan al deze eisen voldoen.

Er zijn verschillende kwaliteiten PLA filament op de markt beschikbaar. Goedkoop filament (< € 25,- 750 gram), vaak in China geproduceerd, en premium kwaliteit filament (> € 25,-). Het verschil is goed te merken in de kwaliteit van de 3D-print en de kans op verstoppingen. 3Dkanjers PLA van Innofil3D is van premium kwaliteit en dankzij speciale prijsafspraken voor scholen wordt dit filament door ons goedkoper aangeboden dan bij andere aanbieders.