Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Robotica in de klas

00026
€750,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Wil je met robotica aan de slag tijdens je lessen, maar weet je niet hoe? Tijdens deze training leer je wat computational thinking is en krijg je handige tips om met je leerlingen aan hun digitale (robot)vaardigheden te werken. Naast leuke unplugged programmeeractiviteiten is er natuurlijk ook alle ruimte om verschillende robots te programmeren. Je gaat naar huis met een stevige theoretische basis en concrete lesideeën om meteen in de les te gebruiken.

De training is geschikt voor zowel PO-leraren als VO-docenten.

Werkvormen
Deze interactieve training is gericht op de praktijk. Samen met je medecursisten breid je je theoretische kennis over robotica en programmeren uit en ga je vooral praktisch aan de slag tijdens inspirerende brainstorm- en oefensessies.
Opbouw training
Tijdens de training krijg je:
  • Een algemene introductie over computational thinking;
  • Handvatten om computational thinking toe te passen in de klas;
  • Een kennismaking met verschillende robots en manieren van programmeren;
  • De mogelijkheid om een lesplan te maken zodat je op school meteen aan de slag kunt.
Literatuur
Voor deze docententraining maken we gebruik van de inhoudslijn computational thinking van SLO.
Reader
Indien van toepassing worden benodigde readers tijdens de training uitgedeeld.
Bewaar dit product voor later