Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Ultimaker S5 Material Station

3Dk9697
€3.327,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Een materiaal station die de luchtvochtigheid controleert, de materialen automatisch laadt en tot 6 spoelen kan opslaan? Dat is de nieuwe Ultimaker S5 Material Station. Hiermee produceert u moeiteloos 24/7.


Eindeloze productiviteit
Perfect compatibel met de Ultimaker S5, herdefinieert het Material Station het wisselen van materialen, automatisch. Hiermee produceert u 24/7. De verwarmde ruimte laat toe tot 6 spoelen te laden. Deze kamer controleert de luchtvochtigheid en houdt deze optimaal. De ingebouwde filamentsensoren, automatische wisseling van filamenten en composiet-resistente feeders laten toe om een eindeloze hoeveelheid aan materialen te gebruiken op de Ultimaker S5.

Vergemakkelijk de workflow
Met deze Material Station gaat Ultimaker verder op zijn elan: het vergemakkelijken van 3D-printen. Het laden van materialen gebeurt moeiteloos en vlot, de stockage van de niet gebruikte materialen is optimaal. De combinatie met de gekende Ultimaker software laat u toe om 100% te focussen op uw werk.

Filament diameter: 2.85 mm
Maximale spoelafmetingen: Width: 50 - 70mm / Diameter: 197 - 203mm / Core diameter: > 98mm
Capaciteit: 6 spoelen
Materiaalherkenning: Automatische herkenning via NFC scanner
Feeder type: Dual-geared, abrasion resistant
Connectie (data): UMB Connectie
Stroom input: 85 - 264 VAC, max 125W
Stroom output: Max. 10A
Compatibiliteit: Ultimaker S5
Compatibiliteit Materialen: Geoptimaliseerd voor Ultimaker Materialen en Third Party filaments
Afmetingen: 491 x 438 x 400mm
Gewicht: 17.7kg
Software: Ultimaker Cura, Ultimaker Connect, Ultimaker Cloud
Bewaar dit product voor later