Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
3Dkanjers Webshop

Na het selecteren van de door u gewenste producten / diensten gaat u via de “kassa” naar de bestelaanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens in te vullen. Uw aanvraag wordt vervolgens verstuurd naar 3Dkanjers. Wij nemen, als de aanvraag om een 3Dkanjers arrangement of een workshop gaat, eerst contact met u op om een aantal details te bespreken. Aanvragen met betrekking tot 3D-printers, PLA-filament, Add-ons en onderdelen worden direct door ons afgehandeld. U ontvangt na bestelling van ons een factuur. Deze dient binnen 15 dagen betaald te worden.

Alle genoemde bedragen in de 3Dkanjers webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

VR in het onderwijs

00022
€750,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van virtual reality (VR) op school, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden van VR in de klas? Tijdens deze training leer je over de voor- en nadelen van VR en bieden we je handvatten zodat je VR kunt gebruiken om je lessen te verrijken. Je krijgt niet alleen algemene informatie en praktische tips, maar gaat daarnaast zelf aan de slag met een VR-toepassing naar keuze. Zo kun je je leerlingen na afloop van de training meteen meenemen in de wereld van virtual reality.

De training is geschikt voor zowel PO-leraren als VO- en HO-docenten.

Werkvormen
Deze interactieve training is gericht op de praktijk. Samen met je medecursisten breid je je theoretische kennis over virtual reality uit en ga je vooral praktisch aan de slag tijdens inspirerende brainstorm- en oefensessies. We zetten o.a. snelle prototypes en de snelle presentatie in.
Opbouw training
Tijdens de training behandelen we:
  • Een algemene introductie over virtual reality;
  • Uitleg over de technische aspecten van VR (software en hardware) en de voor- en nadelen van VR in het onderwijs;
  • Handvatten om VR toe te passen in de klas;
  • De mogelijkheid om met een VR-toepassing die jou aanspreekt aan concrete lesideeën te werken.
Literatuur
Voor deze training maken we gebruik van:
  • Leren Met AR/VR - van Ast, Bloemsma, Dijkstra, Teeuwen et al. 2017;
  • Virtual Reality en Augmented Reality in het primair onderwijs - de Lange & Lodewijk 2017.
Reader

Indien van toepassing worden benodigde readers tijdens de training uitgedeeld.

Bewaar dit product voor later